Tuesday, September 7, 2010

Selamat Hari Raya

Nak raya lagi brp ari je lagi...lagu raya pun duk berkumandang je..kat opis pun dah tak ramai sgt dah org..org dah mula bercuti...lgla..rs tertekannya...i'm not in the mood raya..why...tak balik raya kat trg..dah la cuti pjg kan..tu yg tensen tu...tak pela... raya kat mana pun sama je...ye ke sama..ha..ha..ha..

Raya ari Jumaat ke Khamis? for me sama jela..eceh konon la...sajela nak buat rs berdebar² kut bila tunggu pengumuman tu..sebab dah lama tak rs debaran tunggu pengumuman kan... ms kecik² dulu teruja u tunggu org announce pose or raya..kan... skang ni..ntahla org pun tak perasan sejak bila...kalau kalendar kata raya 10hb..mmg la..10hb la.. kalau dlm kalendar thn depan kata raya 30hb Ogos..so mmg 30hb la..jgnla..pepandai buat cite kan... tapi thn ni mcm beria je gossip psl raya ari khamis... kita tunggu dah lihat... tapi kalau raya ari khamis kesian org tua kat kg kan..mesti kelam kabut nak masak ketupat lemang segala..dah tentu tak tido agaknya..elok je raya ari jumaat..td org ada baca forum..kes org buat cite ni sebab tak nak solat 2 kali.. yela.. aritukan jumaat dah tentu kena solat jumaat... ntah apa²kan...




Okla...org nak minta Maaf Zahir dan Batin dan Selamat Hari Raya dari kami sekeluarga... pada yang pulang ke kg halaman, have a safe journey home...





1 comment:

mamarempit said...

selamat hari raya....