Thursday, December 3, 2009

nak baby boy ke girl???

Dah lama org cari calendar ni... skali redmummy telah blog about this, with her permission org buh dlm blog org untuk reference org, dan untuk sape2 je yg berminat nak guna...





kita hanya merancang but yg menentukan hanya Allah kan... so untuk suka2 bolehla... boleh try tapi jgnla percaya sgt... nanti jadi syirik plak...


mcmana nak tgk ya... bulan yg tertera bukan untuk bulan baby kuar tapi untuk kita conceive.... katala..ko umur 25 ko nak baby boy...so lps period feb..kena usaha tangga kejayaan la... gitula... org pun tak reti sgt.. kalau nak more detail bolehla g kat blog redmummy




3 comments:

Shibam Jelita said...

kebetulan sesangat, ketiga2 anak akak sebelum ni pun akak sesaja nengok kalendar ni dulu untuk menentukan jantina, alhamdulillah, tersama lah pulak, yang keempat ni pun tersama lah jugak dengan jadual tu, hihi

mamaadam said...

Salam singgah..tak penah lak saya tgk kalendar ni, tapi pas tgk tadi kebetulan sama lak..baby dlm perut ni girl..Tq ye share info..singgah2 la blog kita :)

mannira said...

shibam ~ sebagai panduan je...
mamaadam ~ la ye ke tak pernah dgr, org tau psl ni cuma susah nak jumpa je... nanti kita singgah2 ya blog awak... tq for visiting