Thursday, May 21, 2009

AF dah habis...

Tadi tolong ju, bluetooth video ain menari menuju puncak... tapi ju tak berjaya nak upload dlm blog agaknya besar file tu.. terigtla jugak ada video danish menari menujuk puncak.. rupanya budak2 sama je pesennya... tapi part yg tgn tu danish tak pandai buat tgn af7 tu... 7 terbalik tu.. kalau dia buat.. dia hanya buka jari kelingking..kira jdla bg dia..wakaka... kalau dia tgk budak2 AF tu.. dia tak tau nama.. tapi dia akan ckp bu... ya bu... maknanya.. fantasia bu... heh..heh.. so tengokla.. ya video2 ni...

video

video

Nak gak komen ni..he..he..final AF tak bestla...sebab lagu2 baru tu tak menangkap telinga satu.. lagu yg lama tu bagi la..yg best2...yg paling best masa Af tu ialah persembahan STACY..mmenag tak kelip mata memandang... lagi satu (ni pasal AIM plak) masa AIM bersiaran...tak leh tgk on the way blk kg..dgr kut RADIO je..org ckp..best..so nak sgt tgk ulangan ke what ever la..kalau sapa yg tau sila bgtau ya...

No comments: