Wednesday, June 24, 2009

BUDAK HILANG, TOLONG SEBARKAN!!!!


Salam Semua... Minta bantuan tolong sebarkan maklumat dan gambar ni dalam apa jua bentuk supaya orang ramai boleh melihat. tak kira la blog ke, facebook ke, dan Sebagainya..
KANAK-KANAK HILANG
Nadia Natasha 8 tahun dan Ahmad Zakry 10 tahun, telah hilang dari rumah di Sri Putramas, Jalan Kuching, KL pada 22 Jun 2009.
Kali terakhir dilihat pada jam 7malam 22 Jun. Sebarang info sila hubungi Puan Miza di 013-345 5661.
Terima kasih.
Nadia Natasha 8 yrs and Ahmad Zakry 10 yrs were missing since 22nd June 2009, last saw at Sri Putramas, Jalan Kuching, KL at 7pm.
Please call Puan Miza at 013-345 5661 if you have any information.
Thank you.
Taken from MAT GEBU
** banyak betul.. kehilangan budak nowdays, adik shalini, tak jumpa2 lagi.. mcmana la nak besarkan danish dgn suasana mcm ni.. alamatnya, kena kurung jela danish dalam rumah 24 jam.. Doa kami, agar mereka ditemui dalam keadaan yang selamat..aminnn

*** Update

Org blog hop redmummy, rupa nya dah jumpa dah budak ni... so saya copy je yg red tulis ni...

Alhamdulillah …bebudak tu dah jumpa pun….ada orang yg baik jumpa and hantar gi balai polis. sib baik org baik yg jumpa….but detail not so sure coz kak miza pun x masuk opis lagi… apa2 pun syukur the kiddos takde apa2….



2 comments:

arnirina said...

adik shalini tu ilang hari sy besalin anak ke2. so skang dah 1 tahun 5 bulan dah..

mannira said...

laa dah sethun lebih ke..rs mcm baru je kan... kalau org kat tpt mak ayah dia,rsnya dah sasau dah...

yela ujian Allah kan...