Friday, June 26, 2009

Michael Jackson, the 'King of Pop,' dies at age 50


Pagi td tgk MHI, depa bgtau MJ dah mati, ingatkan rumours je, skali tgk buletin pagi pun ada bgtau... mmg betulla ni.. tpi sebab2 kematian ada yg ckp sakit jantung ada yg ckp ditemui tidak sedarkan diri di rumah..


Org tak de la minat sgt kat MJ ni tapi org dibesarkan dgn lagu2 dia.. ceh... pastu at one time ada yg inform, dia convert to Islam.. tak taula betul ke tak?


Yang pasti untuk semgu ni mesti cite dia je kan..mcm Lady Diana mati dulu pun kan..



2 comments:

arnirina said...

mau sebulan x abis cite pdl dia je nanti..

mannira said...

org rs gitu gak... arini mesti sampai nak muntah la dgr cite dia kan...